Post by timbmedacenki on Feb 2, 2022 16:40:37 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Cooking Cafe - Food Chef IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ απατεώνες άπειρους πόρους ▞▞▞
▞▞▞ Cooking Cafe - Food Chef 2022 version ▞▞▞
Αυτό είναι τόσο ενδιαφέρον ❤
Χρειάζεται χρόνος για να το κατεβάσετε, αλλά αν έχετε δεδομένα δεν χρειάζεται πολύς χρόνος είναι ωραίο, αλλά θα πρέπει πραγματικά να δώσουν οδηγίες στο πρώτο επίπεδο
Τρομέρο
Αυτό το παιχνίδι είναι πολύ συναρπαστικό. Είναι απλό αλλά και προκλητικό. Το μόνο πράγμα είναι ότι πρέπει να περιμένετε μερικά δευτερόλεπτα για τη λήψη του επόμενου επιπέδου. Είμαι κολλημένος σε αυτό το παιχνίδι.
Αυτό το παιχνίδι είναι διασκεδαστικό και σας βοηθά να δώσετε προτεραιότητα στον τρόπο που κάνετε τα πράγματα με απλή μορφή. Σε ταξιδεύει σε διαφορετικά μέρη και είναι πολύχρωμο σε σκηνές και χαρακτήρες.
Βαρετο
Αυτό είναι το χειρότερο παιχνίδι στον κόσμο 😠😤… βαρετό παιχνίδι. Έχω βαρεθεί αυτό το παιχνίδι 😠😠😠😠😡😡😡😤😡😤
Ωραίο παιχνίδι, αλλά να σκεφτείς ότι θα πρέπει να κατεβάσω κάθε στάδιο (μετά το επίπεδο 28) μετά το προηγούμενο είναι χάλια. Γιατί δεν μπορώ να κατεβάσω όλα τα επίπεδα ταυτόχρονα ή τουλάχιστον 20 ή 30 επίπεδα ταυτόχρονα.
πολύ ωραίο παιχνίδι
Είναι πολύ ωραίο παιχνίδι και απολαμβάνω αυτό το παιχνίδι, αλλά μετά το 28ο επίπεδο χρησιμοποίησαν το Διαδίκτυο για να παίξουν το επόμενο επίπεδο, τόσο φτωχό, αλλά πραγματικά απολαμβάνω και χαίρομαι που παίζω αυτό το παιχνίδι
Το λατρεύω λοιπόν, είναι ένα παιχνίδι που το έψαχνα χρόνια. Κανένα άλλο παιχνίδι σαν αυτό. Εύχομαι πραγματικά να μπορείτε να κάνετε τις αναβαθμίσεις μόνοι σας. Και επειδή χρειάζεται μια πιο συνεπή ιδέα, αλλάζει πάρα πολύ μεταξύ των σκηνών που αφαιρεί τον ενθουσιασμό. Χρειάζεστε ένα πρόγραμμα επιβράβευσης περισσότερα κινούμενα σχέδια, αναβαθμίσεις χαρακτήρων, τα γραφικά είναι εξαιρετική ιδέα είναι υπέροχη. Απλώς φαίνεται φθηνά κατασκευασμένο. Ενσωματώστε αυτά τα μικρά πράγματα και αυτό είναι ένα παιχνίδι 5 αστέρων
Αγαπήστε αυτό το παιχνίδι, προσθέστε περισσότερα επίπεδα...Ευχαριστούμε
Είναι απογοητευτικό που έπρεπε να συνεχίσω να βάζω τα δεδομένα μου μόνο για να παίξω το παιχνίδι, νομίζω ότι θα τα διαγράψω το συντομότερο δυνατό 😡 😡
Είναι τόσο ωραίο στην πραγματικότητα Ευχαριστώ
Τετάρτη ναι
Πολύ ωραία οι προσθήκες δεν είναι καθόλου μεγάλες
Μου αρέσει το παιχνίδι, αλλά μισώ ότι δεν υπάρχουν προκλήσεις για να κάνει το παιχνίδι πιο διασκεδαστικό και να σας αφήνει περιμένοντας. Είναι πολύ εύκολο και τα νομίσματα είναι για τίποτα. Κάνε καλά να κάνεις αναβάθμιση
Όταν φτάσετε στο επίπεδο 28, 29, 30 ξεκινά χρησιμοποιώντας σύνδεση στο Διαδίκτυο
το παιχνίδι δεν μπορεί να εγκατασταθεί;
Ratethisarqq
Μου αρέσει πολύ αυτό το παιχνίδι
Μου αρέσει αυτό το παιχνίδι, αλλά είναι λίγο αργό στη φόρτωση
Αυτό το παιχνίδι είναι τόσο φοβερό και καταπληκτικό, το λατρεύω τόσο πολύ όπως στην πραγματική ζωή και βλέπετε αυτούς τους χαριτωμένους όμορφους εραστές, πραγματικά, πραγματικά, κάνατε ένα υπέροχο παιχνίδι είναι τόσο διασκεδαστικό😍😋😘
είναι ένα καλό παιχνίδι μαγειρικής, όπως κάθε άλλο παιχνίδι μαγειρικής, αλλά είναι καλό παιχνίδι, είμαι πολύ χαρούμενος που παίζω αυτό το παιχνίδι 😀😁😄
Το απολαμβάνω πραγματικά αυτό. Τόσα πολλά επίπεδα αλλά διασκεδαστικό να ολοκληρωθεί. Μακάρι να μπορούσα να ξοδέψω τα νομίσματά μου όμως!
Τέλειος
Rtti
Μου άρεσε πολύ πιο ευχάριστο παιχνίδι
Αυτό το παιχνίδι είναι μόνο χάσιμο χρόνου. Πηγαίνετε και διαβάστε βιβλία αντί για αυτό το παιχνίδι.
Κατεβάζω το παιχνίδι και ελπίζω να γίνει καλά😌
Η εμπειρία μου καλά, δεν μου αρέσει να χρειάζεται να κατεβάζω επίπεδα αφού ολοκληρώσετε ένα. Μου αρέσει το παιχνίδι αλλά δεν μπορώ να ασχοληθώ με τη λήψη.
Εντάξει
Σε αυτό το παιχνίδι παίρνουμε περισσότερα νομίσματα αλλά .... Wt 2 κάνουμε με αυτά; Δεν έχει συναρπαστικές προσφορές στο παιχνίδι
Είναι ένα υπέροχο παιχνίδι.
Τα παιχνίδια πρέπει να αναβαθμιστούν πάνω από 300 επίπεδα λατρεύουν το παιχνίδι αλλά χρειάζονται περισσότερα επίπεδα προσθήκης
Πανεμορφη
supar και fatackic παιχνίδι το αγαπημένο μου παιχνίδι είναι πολύ χαριτωμένο παιχνίδι η ζωή μου είναι παιχνίδι
Είναι ένα πολύ ενδιαφέρον παιχνίδι, αλλά υποθέτω ότι πρέπει να υπάρχει ρύθμιση και κουμπί αναπαραγωγής για να κάνετε κλικ, κάτι που μπορεί να βοηθήσει τους αρχάριους