Post by timbmedacenki on Feb 2, 2022 16:19:25 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Tower Conquest: Tower Defense IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ Mīklas vairo zeltu ▞▞▞
▞▞▞ Tower Conquest: Tower Defense 2022 version ▞▞▞
Bija 89. līmenis, un visas manas rakstzīmes tika atiestatītas. Es joprojām esmu 89. līmenī, bet pretējā gadījumā esmu zaudējis visus savus panākumus. Forumi nedarbojas, un atinstalēšana to neizlaboja
Kad es pieteicos Facebook, manas atlīdzības netika saņemtas, es mēģināju vairākas reizes, un tā joprojām man nesūtīja balvas. Kamēr nesaņemšu atlīdzību, 3 zvaigznes.
Man ļoti patīk šī spēle, bet, kad jūs sabojāt, nav iespējas restartēt datus, un tā patiešām labi saglabā datus, tāpēc, LŪDZU, pievienojiet spēles restartēšanas opciju. Paldies!
laba spēle, bet visi mani draugi pazuda no draugu saraksta
Sākumā bija jautri, cīnoties ar spēcīgākām vienībām, kuras nevar uzvarēt, ja vien jūs ar tonnu dārgakmeņu, lai jūs varētu iegūt kārtis — klibs
Tas ir tik labi
Šī spēle ir lieliska!! Tiešām ļoti jauki un jautri
tā ir ļoti laba👍 spēle un ļoti lieliski tiek kontrolēta. man patīk šī spēle vai pasaules labākā topper spēle
Hartman empire, Nypro kanaak, Power tower regular show watch, ... Wave 2 games free download, Jogos de o commando 2, Iphone a1429 t mobile, Zambayonny sala
Sveiki, man ir šī spēle, bet man ir dati, kas nav mani. Lūdzu, ļaujiet manam dēlam sākt no sākuma. Paldies.
Labākā spēle, kas jebkad ir izaicinoša, taču jautra, kad iegūstat labu armijas 5/5 labāko spēli
ikdienas izaicinājums atkārtojas pēc velna, es nekad neesmu saņēmis jaunu ikdienas izaicinājumu kopš 15. līmeņa un tagad esmu 54. līmenī, tas pats katru dienu man liek garlaicīgi
Labākā spēle, kas jebkad ir laba, tā turpināt, bet 1 problēma 2 jauni varoņi nedarbojas, lūdzu, izlabojiet to, citādi laba spēle.
Android lietotnes pakalpojumā Google Play
Tieši tad, kad es iesaistos spēlē, es saņemu zemnieku uzbrucēju, bet ne torņa! Es nevaru neko darīt, jo ir nepieciešami torņi, un man ir atslēgts tikai zemnieks
Bija jautri spēlēt šo spēli, bet es ceru, ka līmenim nevajadzētu būt tikai 100, tam vajadzētu būt bezgalīgam.
Es nevaru iet spēlē.
Kaitinošas reklāmas. Tad nekādas reklāmas. Laika nosusinātājs.
Labākā spēle jebkad, nezinu, par ko citi sūdzas, tomēr visapkārt ir jauki, bezsaistē nav tik daudz naudas par spēli, taču ir tik jautri mēģināt izveidot savu stratēģiju, lai izdzīvotu spēlē. Tā turpini.
es mainu to, ko teicu. šī ir maksa, lai uzvarētu spēli, tiklīdz jūs nokļūstat tālāk. Es tiešām izmantoju laiku, lai mēģinātu tikt uz priekšu, bet es sasniedzu punktu, kurā nevaru uzvarēt, ja vien nemaksāšu. es atinstalēju šo spēli. tiešām vīlies
Izklaidējieties, līdz AI ir 10 līmeņus virs jums. Tā ir pietiekami slikta mana, un atdzišanas periodi AI neko nenozīmē, un prasmes tiek sasniegtas 90% gadījumu. Pēc kāda laika viņi AI vienkārši kļūst nepārspējami.
Ļoti jautri patiesībā nav ļoti jautri, BET MEGAAA FUNNNNNNN
Vispirms man šai spēlei tika piešķirtas 5 zvaigznes, jo tā bija laba. Pēc nedēļas spēlēšanas mans konts (tas bija saistīts ar spēlēm un Facebook) ir pazudis, un es nevarēju to atrast.
Tas ir ļoti stratēģiski un jautri.
Es teiktu, ka šī spēle ir patiešām jautra. Esmu to spēlējis 2 ierīcēs. Kaut arēna būtu nedaudz vieglāka, jo pat bronzas arēnas rangā tas ir patiešām grūti, tāpēc, lūdzu, izlabojiet šo, izņemot to, ka tā ir lieliska spēle. Tā turpināt
Lieliska spēle, taču tukšuma kunga ceturtā zvaigzne ir sasista un salauzta. Vai varat to salabot?
Garlaicīgi
Mēģināja iegūt dārgakmeņu iepakojumu, no konta tika iekasēta maksa divreiz, lietotnes uznirstošajā logā tika teikts, ka pirkumu nevar pabeigt... nav forši, nav forši
jauka spēle manam dēlam, bet viņš saprotami kļūst sarūgtināts, ka nevar skatīties video, lai spēlētu spēli. Es redzu, ka šeit ir daudz kļūdu, kas jālabo. 27.10.18
Man patīk šī spēle, neskatoties uz lēno enerģijas uzpildīšanu. Lai varētu iegūt episko lādi, es nopirku dārgakmeņus, bet parādījās tikai kvīts; bez papildu dārgakmeņu spēles. Pls palīdziet!
Šī spēle ir lieliska, es to atinstalēju un pēc tam instalēju vēlreiz, bet mans pagātnes progress nemainījās grweat spēle!
Tower Conquest: Tower Defense - Google Play
Mans konts ir veiksmīgi atiestatīts. Es pazaudēju savu 72. līmeņa statusu kļūmju dēļ. Bet tas ir labi, vismaz es atkal esmu darbībā. Paldies!
Neinstalējiet to. Tā ir laika izšķiešana. Vēlāk spēlē tas ļaus jums stāties pretī ienaidniekam, kas ir smieklīgi spēcīgāks par jums. Un vienīgā iespēja ir iegādāties dārgakmeņus, lai padarītu jūsu karaspēku stiprāku. Tas ir sūdīgi. Tas ir tāpat kā jūsu līmenis ir 47 un jūsu ienaidnieks ir 52 plus modernizēts karaspēks.
Šī spēle ir briesmīga. Ja kāds no jums tērē naudu šai spēlei, lūdzu, sūtiet man e-pastu, lai es varētu par jums pasmieties.
to ir viegli spēlēt, bet līmenis ir ļoti zems, esmu bijis 100. līmenī, un tas ir maksimālais līmenis, lūdzu, uzlabojiet līmeni, lūdzu, padariet to nesasniedzamu un kāršu zvaigznei jābūt augstākai, jo ar 55 zvaigznēm nepietiek.
Pārsteidzoša spēle, tik daudz uzlabojumu. 5 zvaigznes un es spēlēju daudz spēļu.
Spēle ir laba, bet enerģijas atjaunošanai ir pārāk daudz laika. Pilnīgi kavē spēles pieredzi. Pēc spēles 15 minūtēm man ir jāgaida vēl 2 stundas, lai iegūtu enerģiju un spēlētu vēl 15 min. Vismaz dodiet vairāk enerģijas jaunajiem spēlētājiem, kad viņi sāk spēli. Pirmo reizi spēlēju spēli un esmu spiests pārtraukt spēlēt enerģiju 15 minūšu laikā
Tower Clash - Apk AMP
Nav iespējams uzvarēt jūsu pretiniekam vienmēr ir labākas kartes. Maksājiet, lai uzvarētu spēli
Man šī spēle ir banāla, un es nekad vairs netiku atpakaļ savā kontā
nācās pārinstalēt un pazaudēju savus varoņus un līmeņus. Es to izdzēsīšu šodien, ja viņi nevarēs izgūt manu informāciju.
mans dators ir atiestatīts, tāpēc es to lejupielādēju vēlreiz, un mans konts vairs nav, un es arī iztērēju šajā kontā 20 mārciņas, tāpēc nauda ir pazudusi, tāpēc... es nosūtīju e-pastu un nekas nenotika, tāpēc tā bija mana laika un naudas izšķiešana, ja es varētu Atgūt manu kontu, tas būtu lieliski, bet pagaidām es neesmu apmierināts ar to, kas šeit notika, lai gan man joprojām ļoti patika spēle
brālis, ja jūs burtiski neatceliet mani, nedodu jums pilnu zvaigzni un spēles karti, es teicu, ka es vairs nelauzīšu, un jūs teicāt, ka atsūtiet mana aizlieguma attēlu savā e-pastā, un tas joprojām nedarbosies😐