Post by timbmedacenki on Feb 2, 2022 16:04:31 GMT -5
------------------------------------------
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? ANDROID ◀◀◀◀
▶▶▶▶ Thief Puzzle - Can you steal it ? IOS ◀◀◀◀
▞▞▞ fırıldaqçıların səhv nöqtələri ▞▞▞
▞▞▞ Thief Puzzle - Can you steal it ? 2022 version ▞▞▞
Hər 2 və ya 3 səviyyədən sonra tam reklam. Səviyyələrin tamamlanması təxminən 10 saniyə çəkir
Bu qədər reklam
Bulmacalar asandır və reklamlar çoxdur.
Oyun heyrətamizdir, amma mənim problemim odur ki, səviyyəni tamamladıqdan sonra reklamlar gəlir
Mən bu oyuna 3 ulduz verəcəyəm, çünki oynamaq əyləncəlidir və oyunda heç bir əlavə yoxdur, sadəcə olaraq məlumatlarınızı söndürməlisiniz ki, göstərmək üçün əlavələr olmasın.
Çox asan və reklamlarla doludur
Həqiqətən də əyləncəli və gülməli oyundur, mən onu sevirəm😂❤💦
Teardown on Steam
Çox axmaq oyun. Bu oyun 2 yaşlı uşaq üçündür
Reklam oyundan daha çox şeydir. Ən pis təcrübə.
Oyun əyləncəlidir. Amma çox reklam var. Hər addımda bir əlavə var. Hər səviyyədə 3-dən çox reklam var
Bu oyun əyləncədir siz bütün səviyyələri 2 günə bitirə bilərsiniz reklamlar blah blah deyən insanlara nifrət edirəm sadəcə wifi və ya datanı söndürə bilsəydiniz mən zərər verməzdim bu oyunu 2 gündə bitirdim bu oyunu endirməyi unutmayın. Wi-Fi və ya datanı söndürün ki, SİZİN bu oyunu 5 qiymətləndirənlərin bəhanələri ilə dayana biləsiniz ⭐ Mən onları qiymətləndirirəm.. Təşəkkür edirəm💙💙.
A horse, a donkey and a camel were stolen. 3 suspects: Robert, Scott and Tommy. Each person stole one animal, but we do not know who stole
Oyun çox gözəldir və bunu bəyənirəm
💙💙💙💙💙❤❤❤❤❤💚💚💚💚💚
T &k4nemdmmll SONDA NƏ OYNAMAQ İSTƏDİYİNİZ HAQQINDA DAHA YAXŞI DƏRKƏYƏCƏKSİNİZ
Bu çətindir, bu möhtəşəmdir və bu çox gülməli və şirindir 💟😍
Əyləncəli oyunlar amma çox reklam olduğu üçün bir saat daha oynayacağam, sonra silirəm
BİR SÖZ ƏLA
Mən buna 5 ulduz verərdim, çünki bu, əla IQ oyunudur, lakin reklamlar dəhşətlidir.
Thief puzzle çox heyrətamiz oyun və gülməli 😄
Gözəl amma reklamlar gözəl deyil 👌
Ə sikdir da mal mal mal senin neslindi gicdilax sikim senin neslini var yoxunu qəhbə peysər
Oyun çox yaxşıdır, amma bu oyunda bəyənmədiyim yalnız iki şey var ki, əlavələr çox gəlir və əl çox uzun olur, mənə nə qədər vaxt lazımdır
Reklamlarla fasilə
Mənasız oyun, oyunun ilk 5 dəqiqəsində 3 reklam.
Gözəl proqram və vaxt keçmək üçün yaxşı proqram.......amma daha yaxşı olmalıdır(amma gözəl oyun)😊😊
Thief Puzzle - Can you steal it ? MOD APK Free Download ...
Həddindən artıq reklam
Mən bu oyunu bəyənmirəm, hətta onu quraşdırdığım 1 ulduzlu rəyləri oxuduqdan sonra ona nifrət edirəm, lakin daha çox səhv olur. Mən 5-ci səviyyəni 40 dəfədən çox etmişəm, buna nifrət edirəm. çoxlu reklamlara mən də nifrət edirəm bu çox pis mən nifrət edirəm nifrət edirəm Bunun da tələbi budur ki, bunu quraşdırmayın. bu da əyləncə deyil.
Çox super oyundu
Bu oyun yaxşıdır, lakin onun əlavələri çoxdur
Thief Puzzle views. Dec 29, 2021 ...
Android · Games · Puzzles. Can You Steal It Android. 3.0.1. Download the fun game Can You Steal It that will turn you into a white-collar thief. In Can You
Gözəl oyun amma çoxlu əlavələr var
Həddindən artıq reklam
At the end of any level you will get the stars like the Angry Birds. Here, getting stars depends upon the number of objects stolen. How to Play this Game. At
Quraşdırmağa icazə verməyəcək və o, işləməyəcəyini deyir, üzr istəyirəm, bir ulduz əlavə edirəm, onun əyləncəli olduğuna əminəm, baxmayaraq ki, oynaya bilmirəm. redaktə: indi bir ulduz
Onun ok.. Baxmayaraq ki, həqiqətən çətin deyil.
Çox yaxşı oyun amma çoxlu reklam
Çox gözəl
Əyləncəli, lakin 55 səviyyəli və hələ də bulmacalar yoxdur.
Səviyyə 37 və 38 çox çətin, lakin gözəldir
Çox asan oyun. Və hər mərhələ eynidir
Mən hələ də sadəcə oynayıram, ümid edirəm ki, mənə də vaxt verəcəksən... Oyunu bir az da oyna. İstəyirsənsə, təşəkkürlər, yoxsa, necə cəsarət edirsən!!!!!! !!!!!!
Əyləncəli oyun, lakin həddindən artıq reklam. Hər 2-3 bulmacadan bir reklam, adətən hər 15 saniyədən bir. Bundan bezdim
Gözəl amma çoxlu reklam.
Bu proqramda çox reklam var
Çox əyləncə. Nəzarətləri manipulyasiya etmək bir az çətindir. Ümumiyyətlə, əyləncəli oyun.
Bu gözəl oyundur, daha çox səviyyə verə bilərsiniz, bir neçə səviyyə var, yalnız daha çox səviyyə əlavə edin